SAMSUN / HAVZA - Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: GÜREŞ

Nis

ABA GÜREŞLERİ GENÇ B İL TURNUVALARINA KATILDIK. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ANTRENÖRLERİNİ TEBRİK EDERİZ.

Huseyin Akca 55 kg il 1.

Mehmet Akbulat 60 kg il 1.si

Mustafa Barut 60kg il 2.si

Sefa Kiskin 50 kg il 3.su

Nis

Samsunda düzenlenen Okullar Arası Karakucak İl birinciliği Güreş Turnuvasında 60 kg da Mehmet Akbulat İl 2.si Mustafa Barut İl 3.su olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve antranörleri Mehmet Şencan Hocamızı tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz Öğrencileriniden Hüseyin Akça 55 kg da İl Güreş U17 katakorisinde il seçmesinde il 2. Oldu. Öğrencimizi ve emeği geçen Mehmet Şencan hocamızı tebrik ederiz.

Ekm

25 EKİM 2023 SAMSUN İL GENÇ A 55 KG GÜREŞ MÜSABAKALARINDA ÖĞRENCİMİZ İL İKİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİN HAZIRLANMASINDA VE MÜSABAKALARDA YANINDA OLAN VE KATKI SAĞLAYAN BAŞTA ANTİRÖNÖRÜ OLMAK ÜZERE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

MÜSABAKALARA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLER ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDERİZ.