SAMSUN / HAVZA - Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: ÇEDES

May

Havza ihl çedes nisan ayı köy ziyareteri etkinliği kapsamında Aslançayır ılıca sivrikese ve çskıralan köylerine veli ziyaretlerinde bulunduk burdaki okullarda okul tanıtımımızı gerçekleştirdik.

Nis

çedes nisan ayı şehrimi tanıyorum etkinliği kapsamında samsun müzesi Amazon köyü ve samsun gezimiz

Nis

çedes nisan ayı yöresel şenlikler etkinliği kapsamında kızılay yararına kermes düzenlendi

Nis

Havza ihl çedes nisan ayı vefa etkinliği çerçevesinde 2019 yılında Hakkari'de şehit düşen okulumuz mezun öğrencilerinden Onur Yavan`nın ailesine öğrencilerimizle ziyaret gerçekleştirdik Kur'an tilaveti ve dua yapıldı akabinde şehitlik ziyaretini gerçekleştirdik.

Nis

Havza ihl nisan ayı vefa etkinliği kapsamında okulumuzdan emekli olan felsefe öğretmenimiz Güner Şahin'i yeni iş yerinde ziyaret ettik kendisine emeklilik hayatında mutluluklar diledik.

Mrt

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) PROJESİ KAMSAMINDA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİK. "SABIR" KONULU SÖYLEŞİMİZ İÇİN BİZLERE ZAMAN AYIRAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET OĞUZ ERTUĞ BEYE VE İLÇE MÜFTÜMÜZ SAYIN CEMİL ALICI BEYE TEŞEKKÜR EDERİZ.

RAMAZAN AYI PANOSU HAZIRLANDI.

SERBEST KÜRSÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI.

YARDIM ZARFLARI  VEDAĞITIMI YAPILDI.

İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Ara

Çedes projesi kapsamında bu ayki degerimiz olsan yardımlaşma ve merhamet değerleri kapsamsında Samsun İHH(uluslararası insanı yardım vakfı) ziyaretimizi gerçekleştirdik. İHH başkan vekili İbrahim Bey le yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı verimli bir sohbet gerçekleşti öğrencilerimizde hedeflenen farkındalık oluşturuldu. teşekkür ederiz.

Ara

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA İLÇEMİZ KIZILAY HAVZA TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİK. YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDIK. BAŞKAN SAYIN FARUK ÇÖREKÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

KISA ADI ÇEDES OLAN "ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ" KAPSAMINDA DEĞERLER KULUBÜ ÖĞRENCİLERİMİZ BU GÜN ATATÜRK EVİNE GEZİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.