Mrt

01 03 2024 TARİHLİ SINIF DERS PROGRAMI İÇİN LİNK...

Ekm

OKULUMUZDA HEDEF 2024 PROJESİ UYGULANMAKTADIR. PROJELER VE PROTOKOLLER / HEDEF 2024 LİNKİNİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Mrt

18/03/2024 TARİHİNDEN İTİBAREN 2. DÖNEM 1. ORTAK SINAVLARIMIZ BAŞLAYACAKTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

05 02 2024 TARİHLİ DERS PROGRAMLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYINIZ.

Ock

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın yürütücülüğünde ve Bakanlığımız paydaşlığında düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kuruluşundan bu yana yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere toplamda 9 defa gerçekleştirilmiştir. 2024 yılında TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, kamu ve özel sektörün de aralarında bulunduğu 122 kurum/kuruluşla birlikte Adana’da düzenlenecektir.
Ülkemizin yetişmiş nitelikli insan kaynağına katkı sunulmasının amaçlandığı TEKNOFEST'te; ilkokul, ortaokul, lise, üniversite ve lisansüstü seviyedeki tüm gençlerin, mezunların ve profesyonellerin katılabileceği 46 farklı teknoloji yarışması düzenlenecek olup elemeyi geçen takımlara 55 milyon TL'den fazla malzeme temini ile ulaşım ve konaklama desteği sağlanacaktır. Dereceye giren takımlara ise 30 milyon TL'den fazla para ödülü verilecektir. 2024 yılında Adana'da gerçekleştirilecek olan Festival’e dair detaylı bilgi ve başvuru linki www.teknofest.org sitesinde bulunmaktadır.

Ock

2023-2024 AÇIK İHL II. DÖNEM KAYIT İŞLEMLERİ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE YER ALAN KILAVUZLARDA YAYINLANAN TAKVİMLER ÇERÇEVESİNDE YAPILACAKTIR. İLGİLİLERE DUYURULUR.

Ock

11/01/2024 TARİHİNDE İLİMİZDEKİ PROJE OKULU KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLERİ TOPLANTISI SAMSUN'DA YAPILDI.

Ekm

AÇIK ÖĞRETİM İMAM HATİP LİSESİ YÜZ YÜZE EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE.

12. SINIFLAR

İL GENELİ TYT DENEME SINAVI

24 EKİM 2023 SALI

Ekm

Hoş geldiniz… Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları sistem (e-Okul) üzerinden gerçekleşmektedir. Okul-veli-öğrenci sözleşmelerini ve ilgili diğer evrakları imzalayabilmek için öğrencilerimizi velilerimizle beraber okulumuza bekliyoruz.

Erkek öğrencilerimiz için pansiyondan yararlanacaklara ait kayıt evrakları linki aşağıda yer almaktadır.

PANSIYON-KAYIT-EVRAKLARI-2023-2024.pdf