Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi

.
SONDAJ MAH. ER NURETTİN ÇAKIR SOK. NO 65 55700 HAVZA/SAMSUN
Vizyon
Okulumuzda öğrenim gören öğrencilere kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun, eğitim-öğretimin gerektirdiği tüm etkinliklerle, ülkesini geleceğe hazırlama faaliyetini yerine getiren; ülkesini gelecekte daha iyi bir seviyeye taşıyabilen fertler yetiştirmektir. Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık, bilgi toplumu olmanın gereklerini yerine getiren,donanımlı ,ülkesini seven nesiller yetiştirmek, kaliteli ve seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Okulumuzda Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarının gerçekleştirilmesi, sosyal,kültürel ve ekonomik kalkınmasının desteklenmesi, teknolojik yeniliklerin eğitime kazandırılması, soran, sorgulayan, araştıran ve gelişen bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların etkinliğinin, verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlayarak kurallara uyan, hakkaniyet ölçülerini bilen, hoşgörüsü yüksek, vasıflı ve düzeyli vatandaşların yetişmesini sağlarız.
Başarılar
OKUL Doğalgaz PANSİYON Doğalgaz
İngilizce Arapça
Şehir Merkezine 2 Km