Nis

ABA GÜREŞLERİ GENÇ B İL TURNUVALARINA KATILDIK. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ANTRENÖRLERİNİ TEBRİK EDERİZ.

Huseyin Akca 55 kg il 1.

Mehmet Akbulat 60 kg il 1.si

Mustafa Barut 60kg il 2.si

Sefa Kiskin 50 kg il 3.su

Nis

TÜM SINIF SEVİYELERİNDE DENEME SINAVI YAPILDI. BAŞARILR...

Nis

Samsunda düzenlenen Okullar Arası Karakucak İl birinciliği Güreş Turnuvasında 60 kg da Mehmet Akbulat İl 2.si Mustafa Barut İl 3.su olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve antranörleri Mehmet Şencan Hocamızı tebrik ederiz.

Nis

VELİ TOPLANTISI VE KIZILAY YARARINA ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA YÖRESEL ŞENLİKLER KERMESİMİZ 24/04/2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 11:00DA. TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Nis

Havza İhl nisan ayı etkinlikleri kapsamında aile veli eğitimleri bilinçli internet kullanımı ve siber zorbalıkla ilgili okulumuz rehber öğretmeni Aybike Şahin tarsfından velilerimize seminer verildi.

Nis

Havza ihl çedes nisan ayı vefa etkinliği çerçevesinde 2019 yılında Hakkari'de şehit düşen okulumuz mezun öğrencilerinden Onur Yavan`nın ailesine öğrencilerimizle ziyaret gerçekleştirdik Kur'an tilaveti ve dua yapıldı akabinde şehitlik ziyaretini gerçekleştirdik.

Nis

Havza ihl nisan ayı vefa etkinliği kapsamında okulumuzdan emekli olan felsefe öğretmenimiz Güner Şahin'i yeni iş yerinde ziyaret ettik kendisine emeklilik hayatında mutluluklar diledik.

Nis

17/04/2024 TARİHİNDE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORGANİZE ETTİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SAKEP PROJESİ KAPSAMINDA 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ KARİYER EĞİTİMİ PROGRAMINA KATILDILAR.

Nis

DANIŞMA KURULU ÜYEMİZ İLE ÖĞRENCİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİK. HOCAMIZ ÖĞRT. GÖREVLİSİ SAYIN MUSA KARABACAK BEYE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

HAVZA ORGANİZE SANAYİİ BÖLGESİDE GERÇEKLEŞTİRLEN FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİNE KATILDIK. SAYIL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE, İLÇE MÜFTÜMÜZE VE KIZILAY BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

RAMAZAN AYI BOYUNCA SINIFLAR ARASI SOSYAL ETKİNLİKLER ÇERÇEVESİNDE DÜZENLENEN DART TURNUVASI SONUÇLANDI. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE MADALYALARI TAKDİM EDİLDİ. BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

OKUL PANSİYONUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE İFTAR PROGRAMIN KATILAN İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN MUSTAFA AYVAT, İLÇE MİLLİ EĞİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET OĞUZ ERTUĞ, İLÇE MÜFTÜMÜZ SAYIN CEMİL ALICI VE DAVETLİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ. ALLAH KABUL ETSİN.

Mrt

KÜTÜPHANE HAFTASI KÜTÜPHANE ZİYARETİ, DUVAR GAZETESİ VE KİTAP OKUMA ETKİNLİKLERİMİZ.

Mrt

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PLANLANAN VE SAMSUN ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ÖZGÜR FİLİSTİN KONULU SEMİNER OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA PROF DR MUSTAFA IRMAK VE DOÇ DR MUZAFFER BARLAK TARAFAINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.